Activiteiten AGS en Jongeren

 

Deze groep houd zich bezig met activiteiten voor iedereen met AGS EN met jongeren met een bijnieraandoening t/m 30 jaar.

De jongeren hebben we bij de AGS werkgroep gevoegd omdat er relatief weinig kinderen en jongeren met een bijnieraandoening anders dan AGS zijn, maar ze wel tegen dezelfde problemen bijvoorbeeld in de puberteit aanlopen. Door deze samenvoeging kan een grotere groep met elkaar in contact komen.

Hieronder wordt een overzicht weergegeven van de aankomende bijeenkomsten:

 

Rss feed

Activiteiten


Er zijn geen agendaitems
(bijgewerkt: )

Toelichting op bijeenkomsten

Er zijn een aantal bijeenkomsten die standaard in onze jaaragenda staan, daarnaast wordt er spontaan nog wel eens een dagje uit georganiseerd om gewoon gezellig onder elkaar te zijn en elkaar beter te leren kennen.

Ouderbijeenkomsten

Door het Radboud wordt al een tijdje in het voorjaar een bijeenkomst  gehouden voor ouders van kinderen met een bijnieraandoening. In het najaar gaan ook de ziekenhuizen in Amsterdam deze bijeenkomsten houden.

Hierbij worden ouders bijgepraat maar is er ook ruim tijd voor het stellen van vragen. Onze leden zijn, ondanks dat ze niet bij deze ziekenhuizen behandelt worden, wel welkom op deze bijeenkomsten.

Contactdag 2013

2013 staat deze dag gepland op 21 september. Deze dag wordt geopend met een aantal mensen die hun verhaal doen over hun positieve en soms negatieve kanten van hun aandoening. Hierna is er tijd voor een activiteit, welke over het algemeen een sportieve aangelegenheid is maar er kan ook een drankje gedronken worden op het terras. Er wordt afgesloten met een heerlijke barbeque. Dit concept is vorig jaar voor het eerst zo uitgebreid aangepakt maar met super leuke reacties. Dit jaar voegen we daaraan ook nog de mogelijkheid om voor een klein bedrag er een weekend ervan te maken!!!

Voor foto's en de presentatie van 2012 klik hier

Mocht je nog vragen hebben aan de werkgroep kan deze gesteld worden via e-mail of telefonisch (klik hier voor de telefoonnr's)

  

(Bijgewerkt op 02-06-2013)