Diversen

Beste deelnemer aan het Medisch Congres op 25 juni a.s.,

Mobiele applicatie www.AddisonCrisis.info

16-05-14

Ter ondersteuning en hulp bij een Crisis

Speciaal voor patiënten die risico lopen op een Addison Crisis heeft Bijniervereniging NVACP samen met het Bijnierfonds zich ingespannen om een smartphone applicatie te ontwikkelen die patiënten, familie, vrienden en kennissen maar natuurlijk ook professionals meer inzicht moeten verschaffen hoe te handelen bij een Addison Crisis. Deze applicatie is vooral bedoeld voor wanneer u naar het buitenland gaat en u ongewild in een situatie raakt waarin u ondersteuning nodig heeft van derden, deze mobiele applicatie moet het mogelijk maken anderen inzicht te geven hoe te handelen i.g.v. een Addison Crisis 

Buiten dit biedt de website ook meer handige tools om voorbereid te zijn op een Addison Crisis.De site is nog in een beginstadium en het doel is om hem nog verder te vullen, een van de wensen hierbij is om het aantal talen uit te breiden en ook de instructie filmpjes te laten vertalen.

* Open de browser op u smartphone en tik in de opdrachtbalk www.addisoncrisis.info

* Als de applicatie is geladen drukt u op het sterretje rechtsboven in de webbrowser (bij Google chrome)

* U maakt nu een bladwijzer van de applicatie die verschijnt zodra u de browser opstart.

Probeert u deze applicatie eens op uw smartphone uit en u zult ervaren het gemak waarmee deze werkt

 

Buiten dit bied de website ook meer handige tools om voorbereid te zijn op een Addison Crisis.De site is nog in een beginstadium en het doel is om hem nog verder te vullen, een van de wensen hierbij is om het aantal talen uit te breiden en ook de instructie filmpjes te laten vertalen.

 

Klik hier om naar Addisoncrisis.info te gaan

 

De mobiele variant                                         Google Chrome bladwijzers

   

 

De desktop variant

 

 

< naar overzicht