Forum: huisregels

Beste forumgebruikers,

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de forum(s). Er gelden wel enige gebruiksregels.

  • De forums van de Nederlandse Vereniging voor Addison en Cushing Patiënten (NVACP) zijn bedoeld om kennis, ervaringen en meningen uit te wisselen m.b.t. aandoeningen gerelateerd aan de bijnierschors en de behandeling daarvan. Forum-gebruikers schrijven uitsluitend op persoonlijke titel, niet uit hoofde van hun beroep en niet namens de Vereniging tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De NVACP is dan ook niet verantwoordelijk voor de adviezen die hier gegeven worden. Bespreek wijzigingen in je behandeling altijd met je arts. De informatie aangeboden op het forum van deze website (www.nvacp.nl) is bedoeld ter ondersteuning, niet ter vervanging, van de bestaande relatie tussen patiënt of de site-bezoeker en zijn/haar dokter.
  • Wij vragen u als u medisch gerelateerde informatie plaats deze te voorzien van de benodigde referenties, zoals bron, datum, website, etc.
  • Probeer zoveel mogelijk bij het onderwerp te blijven. U kunt eventueel een verwijzing maken en zelf een nieuw onderwerp beginnen op het forum.
  • Het forum is niet bedoeld voor commerciële doeleinden. Dus geen reclames etc.
  • Gebruik alleen hoofdletters waar nodig. Dus niet hele regels of berichten met hoofdletters. Dit staat 'schreeuwerig' en opdringerig. We zullen deze berichten verwijderen of aanpassen.
  • Als u gebruikt maakt van het forum wordt van u verwacht dat u naar beste weten naar waarheid antwoordt op vragen of vragen stelt in het forum.
  • Denk aan taalgebruik. Probeer altijd inhoudelijk en respectvolte reageren. Speel niet op de man of de vrouw. Mocht zich dit onverhoopt toch voordoen, maak jezelf daar dan niet schuldig aan. Het doel van het forum is dat we elkaar verder helpen tot een betere kwaliteit van leven bij onze aandoeningen.
  • Wij raden u aan als u zeer lange berichten op de forums typt dit in Word of met andere tekstverwerker te doen en dan deze tekst te kopiëren en te plakken naar de forums. Het kan namelijk gebeuren dat u door een time-out of indrukken van een verkeerde toets de tekst kwijtraakt.
  • Op alle forums vindt toezicht plaats vanuit het web-team (zij zijn tevens de moderatoren van de forums). Berichten (vragen of antwoorden) die niet conform de huisregels zijn kunnen worden verwijderd of gewijzigd. Doel is om optimaal ruimte te geven aan een goed werkend forum.

Het NVACP web-team

Laatst bijgewerkt: 22-03-2017

Terug naar de forums